Prosta delovna mesta


V podjetju Elea iC iščemo nove sodelavce za določena področja našega dela. Če vas razpisana delovna mesta zanimajo, nam pošljite svoj življenjepis in kratek opis izpolnjevanja pogojev prek spodnjega obrazca.

Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
  • Najmanj 5 let delovnih izkušenj na področju izdelave opažnih in armaturnih načrtov,
  • obvladovanje strokovnih programskih orodij (AutoCaAD, ArmCad, SOFiCAD, Revit,…..),
  • znanje angleškega in/ali nemškega jezika.
Delo bo vsebovalo:
  • Izdelavo opažnih in armaturnih načrtov armirano betonskih konstrukcij visoke gradnje in/ali inženirskih objektov,
  • sodelovanje z naročniki in interdisciplinarno sodelovanje v okviru projektne skupine.

Elea iC išče zunanje sodelavce za sodelovanje pri izdelavi opažnih in armaturnih načrtov armirano betonskih konstrukcij visoke gradnje in/ali inženirskih objektov. Delo je perspektivno in obsega sodelovanje na velikih in manjših projektih tako doma kot v tujini.

Zainteresirani kandidati naj pošljejo svoj življenjepis in kratek opis izpolnjevanja pogojev prek spodnjega obrazca do 31. 3. 2021.

Pošljite svojo prijavo


Diplomante arhitekture in gradbeništva vabimo, da predstavijo svoje znanje, spretnosti in delovne izkušnje. Prosimo, izpolnite obrazec in pripnite svoj CV.

    Največja dovoljena velikost datoteke je 10 MB. Predstavitev naj bo v .pdf, .docx ali .pptx zapisu.

    Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v naš e-poštni predal info@elea.si. Prejete podatke bomo uporabili izključno za odgovor na vašo prijavo. Več o varovanju osebnih podatkov si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.