Ponudnik


ELEA iC d.o.o.
Dunajska cesta 21
SI-1000 Ljubljana

Tel +386 1 474 10 00
Fax +386 1 474 10 01
info@elea.si
www.elea.si

Matična št.: 5522749
ID za DDV: SI17212839


Varovanje osebnih podatkov


Ponudnik preko spletne strani www.elea.si zbira osebne podatke strank. Kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

  • Osebnih podatkov nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba, razen naših pogodbenih obdelovalcev osebnih podatkov.
  • Pogodbenim obdelovalcem omogočamo obdelavo osebnih podatkov samo pod pogojem, da imajo zadostno raven varstva osebnih podatkov, kot je določena z veljavno zakonodajo.
  • Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.
  • Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših naročnikov.
  • Osebne podatke obdelujemo samo za to pooblaščene osebe ponudnika in pooblaščene osebe naših pogodbenih obdelovalcev.
  • Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

  • Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za namen, za katerega so bili zbrani in za katerega ima privolitev posameznika.
  • Osebne podatke strank, ki so privolile v prejemanje obvestil o naših novostih in dogodkih, bomo uporabili izključno za obveščanje po e-pošti največ enkrat mesečno.
  • Osebne podatke strank, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

  • Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma pravicah posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov Elea iC d.o.o., Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, po pošti, elektronski pošti na naslov info@elea.si ali na telefon 01 474 10 00.
  • Upravljalec bo na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odgovoril brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.
  • Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas upravljavec zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da vas ne more zanesljivo identificirati.

Odjava od obveščanja

  • Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo. Svoje želje nam lahko sporočite tudi pisno na naslov podjetja.
  • V kolikor obvestila kljub odjavi še vedno prejemate, se vam za to iskreno opravičujemo in vas prosimo, da nas na to takoj opozorite.

Pravica do pritožbe

Če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico podati pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

Piškotki


Kaj so piškotki?

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Piškotki na straneh elea.si

Spletna stran www.elea.si uporablja naslednje piškotke.

Ime Trajanje Opis
PH_HPXY_CHECK
uncodeAI.css
uncodeAI.images
uncodeAI.screen
Do konca seje
(zaprtja brskalnika)
Ti piškotki vsebujejo sprotne informacije o prikazu in ločljivosti zaslona in se uporabljajo pri osveževanju strani, da bi izračunali širino prilagodljivih slik. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.
_ga
_gat_gtag
_gid
2 leti
1 minuta
24 ur
Te piškotke postavlja Google Analytics (Google Inc.) za beleženje obiska strani (podrobnosti). Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Prepoznavanje IP naslova je izklopljeno.
Politika zasebnosti – Odjava.
uncode_privacy[privacy_bar]
uncode_privacy[consent_types]
1 leto
1 leto
Prvi piškotek vsebuje podatek o vaši odločitvi glede sprejemanja piškotkov in skrbi, da se v času trajanja obvestilo o piškotkih ne prikaže več. Drugi piškotek vodi evidenco o vaših nastavitvah zasebnosti. Noben ne vsebuje osebnih podatkov.
Piškotki tretjih oseb
Ime Trajanje Opis
IDE 1 leto doubleclick.net
Ta piškotek uporablja Google DoubleClick za registracijo in poročanje o dejanjih uporabnika spletnega mesta po ogledu ali kliku enega od oglasov z namenom merjenja učinkovitosti oglasa in prikazovanja ciljanih oglasov uporabniku.
GPS
PREF
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
30 minut
8 mesecev
6 mesecev
Do konca seje
youtube.com
Te piškotek uporablja YouTube za vpis unikatne ID številke na mobilnih napravah, ki omogočajo sledenje na podlagi GPS lokacije, merjenje statistike ogledov YouTube videoposnetkov preko razlčnih spletnih mest in ugotavljanje hitrosti prenosa podatkov na straneh z integriranimi videoposnetki.

Ker spoštujemo vašo pravico do zasebnosti, se lahko odločite, katerim vrstam storitev boste dovolili zbiranje podatkov. Preklic dovoljenja lahko vpliva na vašo uporabniško izkušnjo.

Nastavitve zasebnosti

Morebitne težave ali vprašanja nam prosimo sporočite na info@elea.si.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.

Pogoji uporabe avtorskih vsebin


Vse informacije grafične podobe in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, dokumenti, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.elea.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebin oz. jih želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo administratorje na info@elea.si.

Ogledovanje vsebin spletnih strani elea.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.


ELEA iC d.o.o., 2018